Region

Svet

Zorana Pavić otvoreno o životnim problemima: Upala sam u dugove zbog kojih sam se razbolela!

Pevačica Zorana Pavić,  otvorila je dušu i iznela malo poznate detalje iz svog života, kada je upala u dugove zbog kojih se ozbiljno razbolela. 

Zorana Pavić otvoreno o životnim problemima: Upala sam u dugove zbog kojih sam se razbolela! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Njen otvoren pristup životu i karijeri osvaja publiku, jer znaju da je ona autentična i da ne staje iza maski koje mnogi nosioci javne ličnosti koriste. Bez obzira da li je reč o društvenim, političkim ili umetničkim temama, Zorana nema problem da kaže šta misli, ne obazirući se na potencijalne posledice. To je čini posebnom u očima mnogih obožavalaca.

Još fascinantnije je to što se Zorana ne libi da se šali na svoj račun. Njen smisao za humor nije samo sredstvo zabave, već i način suočavanja sa životnim izazovima. Čak i kada se suočava sa teškim temama ili ličnim problemima, Zorana pronalazi način da ih pretvori u šalu i iz nje izvuče pozitivnu energiju. 

U emisiji "U ringu", Zorana je otvoreno govorila o svojim problemima sa dugovima:

 - Moji dugovi nisu tema za smejanje - započinje Zorana i dodaje:






- Ali duh nas je održao, u to verujem. Kada pričam o tome, mislim da smo još bliži sa gledaocima. Ja dugo o nekim stvarima nisam pričala javno, dok nisam prepoznala taj lični momenat, odgledala sam intervjue nekih ljudi koje zaista poštujem i mudro zbore, pa su mi mnogo pomogli. I onda mislim da treba da se približimo ljudima, možda im olakšamo pričom - rekla je Zorana i objasnila da je u pitanju dug, koji datira još od koncerta u Sava Centru.


- Koncert je bio dobar i dan-danas se emituje - rekla je ona i priznala:

- Pravim planove na osnovu onoga kako sam sve zamislila ili neću ni da radim. Imala sam video-zidove, 16 vrhunskih muzičara na sceni, divne goste, divna sala, dobro ozvučenje... Svi su bili na visini zadatka, imala sam privilegiju da mi gost bude legenda Gaga Nikolić i Bojana Stamenov, za koju se još tad nije znalo, a vrhunska je pevačica.

- Ali posle toga sam se razbolela jer sam se organizovala da ispoštujem sve te ljude koji nisu krivi što se to meni dogodilo, i onda sam se - što bi naš narod rekao - uvalila - iskrena je Zorana.

- U vreme kad je trebalo najviše da radim, ja sam imala hormonski poremećaj. Nisam se ugojila, nego sam samo bila naduvena. Verujem sa ovom distancom da ću i te repove koji su mi ostali rešiti, jer sam neko ko ne odustaje - priznala je Pavićeva.

Zorama u emisiji "U ringu" ističe da nikada ne treba padati u depresiju, koji god problemi da su u pitanju.

 - Naravno da je lakše kad žena ima bračnog partnera - otkriva pevačica za Alo.

- Ali lakše je samo ako pored sebe imaš pravog partnera. Nije važno da li je brak ili veza, treba nam neko ko nam je rame da se osloniš, neko ko ti je snaga, neko ko veruje u tebe i kad svi prestanu da veruju. Ima žena kojima je bitan status, samo da su udate, a nema veze što nemaju adekvatnog partnera. Moramo da budemo isti tim, i prijatelji, i partneri, i snaga. Znači ili tako ili nikako! Pre ću da budem sama i gruvam! - kazala je Zorana za Alo.

Slične vesti: ​Nikola Rokvić naišao na ozbiljan problem: Ovo je šok za organizam!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>